Menu
Your Cart

Kristálypárna - About Us

Egyedi Párnák Webshop

Üdvözlünk a Kristálypárna webáruházban!

Magyar, kézműves, egyedi gyógypárnák, kristály párnák, ellenőrzött alapanyagokból. Tökéletes minőség. Ez az, amit tőlünk kapsz.
Csodálatos gyógyító erővel, akár sajátrészre vagy ajándéknak.
"www.kristalyparna.hu"

Mitől vagyunk mi másak mint a többi hasonló webáruház? Nos elsősorban a minőség az, ami megkülönbözteti az kristalyparna.hu-t a többi webáruháztól.

Mi nem árulunk Kínai vagy egyéb kétes eredetű, és minőségű anyagokból készült termékeket.

A Kristálypárna webáruház mögött egy Magyar tulajdonú, családi vállalkozás áll.

Termékeink alapanyagát nagy részben Afrikai, Braziliai hegységekben található bányákból szerezzük be. Természetesen minden egyes kristálykövet mi magunk ellenőrzünk, és az eredetiségére garanciát vállalunk!


A minőség mellett fontos szerepet kap a környezetünk védelme is, hiszen a termékhez szükséges anyagok mind antiallergén és környezetbarát összetevőket tartalmaznak.

És persze a garancia nálunk nem kérdés, minden termékünkre 100% tartós garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha a vásárlástól számított 6 hónapon belül, (rendes használat mellett, betartva a kezelési utasításokat) anyag vagy minta hiba keletkezik, minden kérdés nélkül cseréljük a terméket.

Bár a mai korban ez már hihetetlennek tűnhet, de mi a weboldalunkat és a termékeket elsősorban mások segítségére és a gyógyítás elősegítése céljából hoztuk létre.

Éppen ezért, mi nem harmadkézből vásárolt, bizonytalan eredetű kövekkel dolgozunk!

Gyógyító köveink nagyrészét Afrikából, Indiából és Braziliából szerezzük be.
Ezeknek a köveknek a beszerzése nem egyszerű dolog.
Sajnos nagyon sok festett, hamisított követ lehet manapság kapni kínai, de sajnos sok magyar weboldalon is.

Törekszünk arra, hogy minőségi eredeti kövekkel dolgozzunk, olyan kövekkel amelyeket nem csiszolnak meg, amit nem kezelnek vegyszerekkel és nem bontják meg az eredeti szerkezetüket.

Éppen ezért, a kövek beszerzése általában időbe telik, nem minden kőből van raktáron, van olyan kő ami alapból ritkaságnak számít, ezért előfordulhat, hogy a gyártási idő akár kettő három hét de van amikor másfél hónapba is beletelik ezt nem tudjuk előre megmondani, ezért mindig a rendelés után egy tájékoztató e-mailben közöljük a vásárlóval, hogy egy kő beszerzése és a termék legyártása várhatóan mikorra fog megvalósulni.

Kérjük, hogy megrendeléskor ezt mindenképpen vedd figyelembe.

Rendelés leadása után kollégánk emailben vagy telefonon, egy-két napon belül keresni fog, és tájékoztat arról, hogy körülbelül mikor fog a termék elkészülni.

Köszönjük a megértésed és bízzunk benne, hogy számodra is fontos az, hogy olyan követ vásárolj, ami valóban segíteni fog az esetleges problémáid megszüntetésében.

Bátran add le a rendelésed, és türelmesen, örömmel várd a segítő követ, hidd el, nem véletlen, hogy itt vagy, mert ez már a spirituális fejlődésed következő szintjét jelzi.