Menu
Your Cart

Minerals - Crystals - Gemstones RSS Feed

02 Aug Agate Healing Crystal
Kristály Párnák 0 520
ACHÁTFAJTÁI:Zöld achát, Barack achát, Botswanai achátKék csipkeachátDendrites achát (faachát)MohaachátTűzachátSZÍN Színtelen, tejszerű fehér, szürke, ..
02 Aug Ammolit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 11
AMMOLITSZÍNSokszínűCSAKRANapfonat csakraJELLEGZETESSÉGEIElősegíti az általános jó közérzetet és a hosszú életet, a sejtek anyagcseréjét, segít depres..
02 Aug Apache tears Healing Crystal
Kristály Párnák 0 31
OBSZIDIÁN: APACSKÖNNYSZÍNFeketeCSAKRAMinden csakraHOROSZKÓPKosJELLEGZETESSÉGEIAz apacskönny a fekete obszidián egyik fajtája, de a hatása sokkal fino..
02 Aug Aquamarine Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
AKVAMARINSZÍNZöldeskékCSAKRATorokcsakraHOROSZKÓPHalak, Szűz, Skorpió, Mérleg, Vízöntő, Ikrek, RákJELLEGZETESSÉGEIAz akvamarin a bátorság köve. Nyugtat..
02 Aug Angelite / angel stone / Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
ANGELIT /ANGYALKŐ/SZÍNKék és fehér, olykor vörössel pöttyözöttCSAKRATorokcsakra, homlokcsakraJELLEGZETESSÉGEIA békét és a testvériességet jelképezi. A..
02 Aug Apatite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
APATITFAJTÁI:Kék apatitSárga apatitSZÍNSárga, zöld, szürke, kék, fehér, bíbor, barna, vöröses barna, lilaCSAKRANapfonat csakra, szívcsakra, torokcsakr..
02 Aug Alunit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
ALUNITCSAKRATorokcsakraJELLEGZETESSÉGEIAz alunit segít a jó közérzet megteremtésében. Emellett oldja a rossz hangulatot, a félelmet és a bűntudatot. ..
02 Aug Aktinolit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
AKTINOLITSZÍNZöld és fekete vagy fehérCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIAz aktiniolit segít, amikor akadályokba vagy ellenállásba ütközünk spirituális ..
02 Aug Amethyst Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
AMETISZT FAJTÁI:Viola-levendula ametisztChevron ametisztAnanász ametisztSZÍNA bíbortól a levendulaszínigCSAKRAKoronacsakraHOROSZKÓPSzűz, Skorpió, Nyil..
02 Aug Aqua aura Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
AKVA AURAFAJTÁI:Szivárvány auraOpál auraRózsa auraRubin auraNapfény auraSzibériai kék kvarcSZÍNKék (szibériai), vörös (rózsa vagy rubin aura), sárga (..
02 Aug Alexandrit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
ALEXANDRIT CSAKRATorokcsakraJELLEGZETESSÉGEIAz alexandrit nevét II. Sándor orosz cárról kapta.Az ellentétek kristálya. Utat nyit az intuíciónak és a m..
02 Aug Amazonit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
AMAZONITSZÍNKék, zöldCSAKRANapfonat csakra, szívcsakra, torokcsakraHOROSZKÓPBika, Mérleg, Nyilas, HalakJELLEGZETESSÉGEIAz amazonitnak erőteljes a szűr..
02 Aug Fluorite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
FLUORIT FAJTÁI:Kék fluoritSzivárvány fluoritSzíntelen fluoritZöld fluoritIbolyaszínű vagy lila fluoritSárga fluoritIttrian fluoritSZÍNSzíntelen, kék, ..
02 Aug Aventurine Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
AVENTURINFAJTÁI:Kék aventurinSZÍNZöld, kék, vörös, barna, őszibarack színűCSAKRASzakrális csakra, szívcsakraHOROSZKÓPBika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízönt..
02 Aug Azurit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
AZURITFAJTÁI:Azurit-malachitSZÍNMélykékCSAKRAHomlokcsakra, megmérettetők köveJELLEGZETESSÉGEIAz azurit irányítja a médiumi és az intuitív képességek f..
02 Aug Biotite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BIOTIT SZÍNBronzos aranybarna, fekete, szürke, sötétzöldCSAKRAMinden csakraJELLEGZETESSÉGEIA biotit nevét egy francia fizikusról, Biot-ról kapta. Keve..
02 Aug Bustamit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BUSTAMIT FAJTÁI:Bustamit sugilittalSZÍNRózsásvörösCSAKRAGyökércsakraGYÓGYHATÁSAA bustamit jótékonyan hat a sejtmemóriára, a stresszből eredő betegség..
02 Aug Citrine Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
CITRIN SZÍNA sárgától a sárgásbarnáig vagy füstös szürkésCSAKRANapfonat csakraHOROSZKÓPBika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, SkorpióJELLEGZETESSÉGEIA citrin ha..
02 Aug Dalmatian stone Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
DALMATA-KŐ SZÍNFehér, fekete és barna foltokkalCSAKRAGyökércsakraJELLEGZETESSÉGEIVédelmező hatása miatt a dalmata-kőről úgy tartják, figyelmeztet, ha ..
02 Aug Grenade Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
GRÁNÁT FAJTÁI:Almandin gránátAndraditGrosszulárHesszonitMelanitPiropRodolitSpesszartinUvarovitSZÍNVörös, rózsaszín, zöld, narancssárga, sárga, barna, ..
02 Aug Dumortierit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
DUMORTIERIT SZÍNKék vagy kékesszürkeCSAKRATorokcsakra, koronacsakraHOROSZKÓPOroszlánJELLEGZETESSÉGEIA dumortierit segítségével javul és tartósabbá vál..
02 Aug Fuchsit / green muscovite / Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
FUCHSIT /ZÖLD MUSZKOVIT/ SZÍNZöldCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIA fuchsit elősegíti a tudás gyakorlati hasznosítását. Arra ösztönöz, hogy az egészsé..
02 Aug Apophiles Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
APOFILLITFAJTÁI:Zöld apofillitApofillit piramisokSZÍNSzíntelen, fehér, zöld, sárgás, őszibarack színűCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIAz alabástrom öss..
02 Aug Bamboo coral Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
BAMBUSZ KORALL SZÍNPiros, élénk bordóCSAKRAGyökércsakra, szívcsakraJELLEGZETESSÉGEINémely hagyomány szerint a bambuszkorall az ősi Egyiptom egyik mág..
02 Aug Bismuth Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BIZMUT CSAKRAKoronacsakraJELLEGZETESSÉGEIParacelsus ezt az ásványt 1526-ban még fémnek nevezte. Bizmut a természetben csupán korlátozott mennyiségbe..
02 Aug Amber Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BOROSTYÁNSZÍN Aranybarna- vagy sárga, mesterségesen színezik zöldre is CSAKRA Napfonat csakra HOROSZKÓP Ikrek, Oroszlán, Vízöntő JELLEGZETESSÉGEI V..
02 Aug Shark tooth Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
CÁPAFOG CSAKRAKoronacsakraJELLEGZETESSÉGEIA cápafogat már az ősidőkben is amulettként hordták, hogy a gonosz pillantások ellen védekezzenek.GYÓGYHATÁS..
02 Aug Covellin Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
COVELLIN CSAKRAHomlokcsakraJELLEGZETESSÉGEISegít nyomás alatt is jól teljesíteni. Eloszlatja az elégedetlenséget, az arroganciát és a hiúságot. Segít..
02 Aug Danburit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
DANBURIT FAJTÁI:Rózsaszín danburitSZÍNRózsaszín, sárga, fehér, lilaCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIA danburit kifejezetten spirituális kő, nagyon tisz..
02 Aug Smoke quartz Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
KVARC: FÜSTKVARC SZÍNBarnástól feketés árnyalatig, néha sárgásCSAKRAGyökércsakra, napfonat csakra, termékenység-kőHOROSZKÓPBak, MérlegJELLEGZETESSÉGEI..
02 Aug Aragonite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
ARAGONITSZÍNFehér, sárga, aranyzöld, kék, barnaCSAKRAGyökércsakra, szakrális csakraHOROSZKÓPBakJELLEGZETESSÉGEIAz aragonit megbízható földgyógyító és ..
02 Aug Barite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 10
BARIT SZÍNFehér, narancssárga, zöldesCSAKRAMinden csakra, amulettJELLEGZETESSÉGEIEredeti neve, a súlypát a „súlyt” jelentő görög barüszból vezethető ..
02 Aug Blue moon Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
BLUE MOONCSAKRAKoronacsakraJELLEGZETESSÉGEIA hagyomány szerint ez a kő egy meteor földbe csapódásakor keletkezett.GYÓGYHATÁSAEnyhíti a gyomorpanaszo..
02 Aug Brazilianite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
BRAZILIANIT SZÍNSárgászöldCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIÚgy tartják a brazilianit kiűzi a méreganyagokat, támogatja a veséket és a kiválasztás más s..
02 Aug Chyta Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
CHYTA CSAKRANapfonat csakra, szívcsakraJELLEGZETESSÉGEIA chyta antigoritként is ismert. Ezt a nevet az olaszországi Piemont Antigoria völgyéről kapta..
02 Aug Cesendin Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
CÖLESZTIN CSAKRANapfonat csakra, torokcsakra, homlokcsakraJELLEGZETESSÉGEIOldja a szorongást, és a tehetetlenséget, találékonnyá tesz. Rendszert tere..
02 Aug Diopside Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
DIOPSZID SZÍNZöld, fekete, fehérCSAKRAGyökércsakra, szívcsakraJELLEGZETESSÉGEIA zöld diopszid a szolgálat köve, erősíti az együttérzést, megnyitja a ..
02 Aug Gabbró Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
GABBRÓ SZÍNMélyzöld vagy szürke, kékCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEISegít az élet döntő pillanataiban, de a nagy teljesítmények mellett a rutinfelada..
02 Aug Astophilite Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
ASZTROFILLITCSAKRANapfonat csakraJELLEGZETESSÉGEICsillag alakú kinövéseire utaló neve a „csillag” jelentésű asztro- előtagból és a „levél” jelentésű ..
02 Aug Diamond Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
GYÉMÁNT SZÍNSzíntelen, sárga, kék, barna, rózsaszínCSAKRAMinden csakraJELLEGZETESSÉGEIA gyémánt a tisztaság jelképe. Tiszta fehér fénye segít abban, h..
02 Aug Ametrin Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
AMETRINSZÍNBíbor és sárgaCSAKRAGyökércsakra, koronacsakraHOROSZKÓPIkrek, MérlegJELLEGZETESSÉGEIAz ametrin erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citr..
02 Aug Apache gold Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
APACS-ARANY CSAKRANapfonat csakraJELLEGZETESSÉGEIAz apacs-aranyat piritnek is nevezik, ami görögül „tüzet” jelent. Az indiánok kultikus kőként tiszte..
02 Aug Alabaster Healing Crystal
Kristály Párnák 0 9
KALCIT: ALABÁSTROMSZÍNKrémszínű vagy rózsaszínes fehérCSAKRAGyökércsakra, szakrális csakra, napfonat csakraJELLEGZETESSÉGEIAz alabástrom összekapcsolj..
02 Aug Dioptase Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
DIOPTÁZ SZÍNMély kékeszöld vagy smaragdzöldCSAKRASzívcsakraJELLEGZETESSÉGEIA dioptáz hatékonyan gyógyítja a szívet, és nyitja meg a felső szívcsakrát..
02 Aug Gagát / jet / Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
GAGÁT /JET/ SZÍNFeketeCSAKRAGyökércsakra, homlokcsakraJELLEGZETESSÉGEIBár valójában a gagát megkövült fából képződött, úgy néz ki, mint a szén. A kők..
02 Aug Atlantis stone Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
ATLANTISZI KŐ SZÍNZöldeskékes és lilaCSAKRATorok csakraJELLEGZETESSÉGEIA larimar néven is ismert követ némelyek az elsüllyedt Atlantisz kövének tekint..
02 Aug Belemnit Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BELEMNIT SZÍNBarnás, narancsosCSAKRAGyökércsakra, szerencsekőJELLEGZETESSÉGEIA belemnit-maradványok nevüket hosszúkás alakjukról kapták (a görög „vil..
02 Aug Boji stone Healing Crystal
Kristály Párnák 0 8
BOJI KŐ SZÍNBarnás, kevés kékCSAKRAMinden csakraJELLEGZETESSÉGEIA boji kövek a leghatásosabb földelő kövek közé tartoznak. Gyengéden, de határozottan..
Showing 1 to 48 of 177 (4 Pages)