APOFILLIT

FAJTÁI:

  • Zöld apofillit
  • Apofillit piramisok

SZÍN

Színtelen, fehér, zöld, sárgás, őszibarack színű

CSAKRA

Szívcsakra

JELLEGZETESSÉGEI

Az alabástrom összekapcsolja az ismertet az ismeretlennel, a láthatót a láthatatlannal, és híd a jövő vagy az alternatív valóságok felé. Enyhíti a haragot, és feloldja az érzelmi blokkokat, amelyek a rendellenességek, különösen a szív és artériák problémái hátterében húzódnak.

Pszichológiailag:

Az apofillit lehetővé teszi, hogy kívülállóként szemlélhessük a saját viselkedésünket, s kijavítsuk benne mindazt, ami hiba vagy visszatetszést keltő. A nagyképűséget és a tartózkodást egyaránt lerombolja.

Az Igazság köve: segít megismerni a valódi énünket, s azt megmutatni a világnak is.

Mentálisan:

Nyugtató hatása van. Hatékonyan csökkenti a stresszt, feloldja a mentális blokkokat és a negatív gondolkodásmintákat. Visszafogja a vágyakozást.

Érzelmileg:

Ez a kristály felszabadítja az elfojtott érzelmeket. Elűzi a szorongást, az aggodalmakat és a félelmeket. Csillapítja a balsejtelmeket, elviselhetővé teszi a bizonytalanságot.

Spirítuálisan:

Az apofillit megnyugtatja és földeli a lelket. Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, fokozza a spirituális látásmódot.

GYÓGYHATÁSA

Javítja a vérellátást, elhízás esetén segíti a fogyást, erősíti az immunrendszert. Segít leküzdeni a gátlásokat, erősíti az öntudatot. Ez a kő a légzőrendszerre hat, így a mellkashoz tartva megállítja az asztmás rohamot. Hatástalanítja az allergiákat, elősegíti a nyálkahártya és a bőr regenerációját. A szem megfiatalodik, ha mindkettőre egy-egy apofillltet teszünk. Különösen hasznos a lélek gyógyításával kapcsolatban; és segít abban, hogy a lélek el tudja fogadni, hogy fizikai testben kellett reinkarnálódnia.

ALKALMAZÁSA

Tegyük a megfelelő testrészre! Az önálló apofillitpiramist meditáláskor és a spirituális világból érkező üzenetek közvetítésekor a harmadik szemre tegyük! Ha kristályból jósolunk, ebbe a kristályba a szemünk sarkából nézzünk bele!

KÜLÖNLEGES SZÍNEK ÉS FORMÁK

Az általános jellegzetességek mellett a következő színnek és formának egyedi tulajdonságaik is vannak:

Zöld apofillit

Aktiválja a szívcsakrát, és nyíltszívűvé tesz, különösen a szívügyekkel összefüggő döntések tekintetében. Elnyeli és közvetíti az univerzális energiát, amelynek magunkba szívását a szívcsakra megnyitásával teszi lehetővé. Támogatja szándékuk megvalósításában azokat, akik tűzön szeretnének járni, míg utána hűsíti a lábakat.

Apofillit piramisok

Hatékonyan töltenek fel energiával. Elősegítik a spirituális látásmódot és megnyitják a harmadik szemet. Mint minden piramisnak, ezeknek is védelmező képességei vannak.