OBSZIDIÁN: HÓPEHELY OBSZIDIÁN

SZÍN

Fekete és fehér

CSAKRA

Gyökércsakra, homlokcsakra, amulett

HOROSZKÓP

Mérleg, Skorpió, Bak

JELLEGZETESSÉGEI

A napfonatcsakrára téve a hópehely obszidián nyugtat és csillapít, valamint fogékonnyá tesz bennünket a belénk rögződött viselkedésminták felismerésére és megváltoztatására. Megtanít a sikerekhez hasonlóan a kudarcokat is megfelelően értékelni. Oltalmaz a negatív energiákkal szemben.

A tisztaság köve: egyaránt kiegyensúlyozza a testet, a lelket és a szellemet. Segít felismerni a helytelen és a stresszt kiváltó gondolkodásmódot, s egyben meg is szabadít ezektől. Higgadttá tesz, és megkönnyíti a belső középpontunk megtalálását. A hópehely obszidián támogatásával sikerül a külvilág teljes kizárásával átadni magunkat a meditációnak.

GYÓGYHATÁSA

Jótékonyan hat az erekre és a gerincoszlopra, valamint javítja a keringést. Segít az olyan vírusbetegségeken, mint a kanyaró, a herpesz, a bárányhimlő, enyhíti a gombás fertőzéseket. Az elixír jó a bőrre és a szemre. Hatásosak allergia esetén, fokozza a vérellátást, segíti az emésztést. Általános életerővel tölt el minket használata során. Gyulladáscsökkentő hatású, jó izomfájdalmak kezelésére és lábhűlés ellen. Oltalmaz a negatív energiákkal szemben.

ALKALMAZÁSA

Tegyük valamely testrészre, vagy használjuk elixírként!