RUTILKVARC /RUTILTARTALMÚ KVARC/

SZÍN

Színtelen vagy füstös aranybarna, vöröses vagy fekete szálakkal

CSAKRA

Napfonat csakra, torokcsakra

HOROSZKÓP

Ikrek

JELLEGZETESSÉGEI

A rutiltartalmú kvarc bármelyik szinten hatékonyan egyesíti az energiát. Növeli a kvarc energiaimpulzusát, a rezgései nagyon hatásosan gyógyítanak.

Spirituálisan:

A rutilkvarcról azt tartják, hogy a kozmikus fény tökéletes egyensúlya van meg benne, biztosítja a megvilágosodást a lélek számára, és támogatja a spirituális fejlődést. Tisztítja és energiával tölti fel az aurát. Lehetővé teszi a kapcsolatot a legmagasabb rendű spirituális útmutatással.

A rutilkvarc hasznos a terapeutáknak és a tanácsadóknak, mert kiszűri a negatív energiát a páciensekből, ugyanakkor oltalmazza az energiamezőjüket az érzelmi oldás alatt, és akkor, amikor szembesülnek a psziché sötétebb megnyilvánulásaival. Védelmet nyújt az asztrális támadással szemben.

Használható az előző életek gyógyítására is, mivel eltávolítja a rendellenességet a múltból, és segít megismerni azokat a történéseket, amelyek hatással vannak a jelenre. Megkönnyíti, hogy a gyökerekig lehatolva feltárjuk az okokat, és megértsük a korábbi cselekedetek következményeit.

Pszichológiailag:

A rutilkvarc elér a problémák gyökeréig, megkönnyíti az átmeneteket és az irányváltoztatást.

Érzelmileg:

Enyhíti a sötét hangulatokat, és kiváló ellenszere a depressziónak. Csökkenti a félelmet, a fóbiát és az aggódást, megszünteti a szorító érzéseket, szembeszáll az öngyűlölettel.

A rutilkvarc az aura megnyitásával lehetővé teszi a gyógyulást.

Fizikailag:

Az idegekből, az izmokból, a vérből és a belekből magába szívja a higanyt.

GYÓGYHATÁSA

A rutiltartartalmú kvarc életereje hasznos a krónikus betegségekre, valamint az impotenciára és a meddőségre. Kitűnő kimerültségre és elcsigázottságra. Jótékonyan hat a légutakra, a hörghurutra, hurutoldó hatású, jó az asztmára; serkenti és kiegyensúlyozza a pajzsmirigy működését, elűzi a parazitákat. Segíti a sejtek növekedését és regenerációját, helyreállítja a sérült szöveteket. Egyenessé teszi a testtartást.

ALKALMAZÁSA

A nyakon a pajzsmirigyre hat, a szíven a csecsemőmirigyre, a napfonatcsakrán az energiára, a fülön az egyensúlyra és az összhangra; átsimítjuk vele az aurát eltávolítja a negativitást.